Így csináltuk, a recept itt is más :)
- 250 g mascarpone
- 2 tojás
- 3 ek cukor
- 1 cs babapiskóta
- 2dl hosszúkávé, rendes, nem ízesítve (mi piát nem tettünk bele)
- Kakaópor a szóráshoz
Először is tojások szétszednek, sárga kever a cukorral, fehérje pedig kemény habbá. Csak kézzel lehet felverni a habot! Gépet használni nem lehet, nem lesz olyan finom! (Haha, ez nem igaz, de ha én megszenvedtem vele.. :))) Szóval a lényeg, hogy habot csinálunk a tojásfehérjéből. Aztán a kettőt összevegyít és készen van a krém.
Aztán piskóta megforgat, kicsit megáztat a kávéba és rétegez a krémmel. Végén kakaószórás.
Mi egyszemélyes adagokat csináltunk kis desszertes tálkába és olyan szép volt. Ha nem szállításra megy, akkor érdemes így.
Ja, és Ők is csinálják eperrel!!! (Nem azt, hanem a tiramisut :))