Adásszünet
2012. szeptember 04. írta: giglio

Adásszünet

Egyszerűen vérzik a szívem - nincs élet a konyhámban és kimondhatatlanul hiányzik. Annyira nagyon nincs, hogy a szépséges kis lakásomat elhagyva, az új helyen a felszerelés még a dobozokban figyel. Nem baj, jönnek majd a hosszú téli esték, amikor kiszabadítom a gasztronómiáért felelős dzsint. Az itteni konyha ugyan meglehetősen szegényes, 2 lapos gáztűzhely, ehhez méretezett sütővel, szóval majd cuki kis cserépedényekben sült cuccokkal próbálkozom. Azért már várom, de még nyár van, és nagyon sokminden változik.

Addig is íme egy könnyű ebédötlet Itáliából - nem tehetek róla, de még mindig imádom azt, ahogy Ők ott előadják ezt az élet nevezetű dolgot. 

rivi1.jpg

Halacska filé lesütve, majd összemelengetve paradicsommal, krumplival, fenyőmaggal, olívabogyóval és persze, természetesen bazsalikommal. No komment, egyszerűen tökéletesen tiszta és finom egyveleg.rivi2.jpg

Persze megküldtem egy kis csípőssel - prüszköltem egy sort, majd mentem és tettem a dolgom a Riviérán.

Riviera2.jpg

Ősszel visszatérek, mert kell főzni, nagyon-nagyon kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhajatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr484755601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása