A következő részek tartalmából...
2010. február 15. írta: giglio

A következő részek tartalmából...

A héten nem lesz újdonság, DE jövő héten... tadaaaammm, jönnek a nápolyi/sorrentoi/capri-i finomságok!

Ezennel ígéretet teszek, hogy annyi infót/kaját szívok magamba, amennyit csak bírok!! És becsszó, hogy annyi mindent fogok leírni, amennyit csak tudok (viszek jegyzetfüzetet is! készülök!). És mindent lefotózok (viszek fényképezőgépet - ezt csak magamnak..)!!! És mindent megosztok - az ételekből és azok elkészítéséből nyerhető minden lelkesedés, szépség, finomság és életöröm továbbra is ingyen elvihető :) 

Aztán szerdán kezdődik a Nagyböjt! Igen, éppen beleesik a főzőiskola... Nem tudom még, hogyan oldjam fel ezt a dolgot, de majd spontán leszek. Szóval egészen Húsvétig, ha csinálok is bármit, abban nem lesz hús. Jönnek majd jó kis vega receptek, és ötletek arra, hogy hogyan csináljuk a dolgot husi nélkül. Illetve, hogy én hogyan fogom... az is valami :) Persze ez csak a böjt gasztronómiai/fizikai része - a többi meg nem ezen blog témája.

Mai napi tanulság:

"Ne várjad a májust, hisz úgyis eljön, szép április után megint beköszönt. Most örölj a hónak, s a fagynak..."

Mutatnánk is (én és az álomszép sínadrágom): az ö(ő)rülés egy lehetséges módozatát

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhajatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr911759525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endzsi21 2010.02.16. 23:09:10

jó utat Sacikám :-)))) ciao!
már nagyon várom a beszámolót

giglio 2010.02.16. 23:18:03

@endzsi21:
köszi + meglesz, minden :)

egy igazi, klimt képes, 2005-ös, fel nem használt határidőnapló került be a hatalmas bőröndbe (ja, befééérteeem!!! az összes szoknyácska bekerült!!! mit számít, ha megfagyok, de legalább csinos leszek! :) jegyzettömbként. már a nyitó mondatot is feljegyeztem - az lesz az első tanulság!
süti beállítások módosítása