Gombapörcsi zöldbabbal
2010. november 30. írta: giglio

Gombapörcsi zöldbabbal

Igazából csak fotózni akartam. Na jó, meg holnap ebédre valami finom sajátot is enni. De nem, inkább mégis fotózni.

Rengeteget ettünk a hétvégén, többek között egy olyat, de olyat, amit meg kell csinálnom hamarosan: hátszín csípős szósszal és baconbe csomagolt hagymás krumpli. Szóval ez előtt azért csak rá kell hajtani a zöldséges, könnyű kajákra, így lett most ez.

Volt a fagyasztóban remek erdei gomba mix, ezt gondoltam alapvetésnek és ebbe jött zöldbab és jó kis fűszerek.

Kezdtem mangalicazsír, hagyma, fokhagyma. Aztán bele só, bors, barbecue, egy kis worchester szósz, egy kis thai csípős, aztán végül egy koktéparadicsom és némi paprikakrém.

Aztán gomba, zöldbab, megfőz. Kicsi liszt + víz sűrítésképpen és készen is vagyunk. Volt a fagyasztóban szerencsére jófajta tócsni is és azt sütöttem mellé.

Hát ennyi jött ki egy kedd estéből, de bazi jól esett a kóstolás. És esztétikában is ott van, természetesen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhajatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr22484306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása