ebben nincs recept, avagy mit keres az oldalon a foci VB???
2010. június 11. írta: giglio

ebben nincs recept, avagy mit keres az oldalon a foci VB???

Hát nem is értem. Amúgy nem érdekel a foci (bocs), DE van olyan, hogy tippmix, meg van benne azért némi esztétika, lássuk be.

Így csak elkezdett érdekelni. Kb. 10 éve nagy izgalommal várom a nagyobb megmozdulásokat (EB, VB), mert eleve ki lehet ülni nyáron egy fröcsivel meg sült kóbival és lehet közösen jó nagyokat úúúúúúúúúú, meg ááááááááázni és a közös pozitív energiában mindig jó érzés benne lenni.

Nem mindig vagyok könnyű helyzetben szurkoláskor, mert ugye FORZA ITÁÁÁÁLIA (ha már gasztronómia és szépség), és ezt néha nem egyszerű  felvállalni, de túlzottan nem is tart vissza, mivel bárkit meggyőzök 10 perc alatt arról, hogy Olaszország a legjobb hely a világon és teljesen alaptalanul piszkálják az olasz focit :)

Na, visszatérve arra, hogy hogyan is jön ez ide.

HalványGörény Pajti remek ötlettel állt elő még bő egy hónapja, én meg egy trehány vagyok, hogy semmit nem tettem az ügy érdekében, de valahogy azért mégiscsak menteni akarom menthetőt. Mondom: Ő aszonta minden meccset főzzek meg, vagyis készítsek el egy olyan nemzeti kaját, amit (jellemzően) azok esznek, akik éppen játszanak. 

Ezt nem tudom sajnos vállalni, egészen sokmindenbe belevágtam a fejszémet idén nyáron (lassan eljön az idő, hogy megmutassam itt is, asszem), így ennyi idő sajnos nem marad. DE azt meg tudom ígérni, hogy ezen a v/fonalon fognak elkészülni az ételek, amiket ebben az időszakban készíteni fogok. 

Miből mazsolázhatok a hétvégén - persze, ha lesz idő? 

      
Dél-Afrika-Mexikó-jún. 11. 16:00
Uruguay-Franciaország-jún. 11. 20:30
Dél-Korea-Görögország-jún. 12. 13:30
Argentína-Nigéria-jún. 12. 16:00
Anglia-Egyesült Államok-jún. 12. 20:30
Algéria-Szlovénia-jún. 13. 13:30
Szerbia-Ghána-jún. 13. 16:00
Németország-Ausztrália-

jún. 13. 20:30

 

Na, hát szép feladvány, bár azért van benne némi könnyítés. Összedobok egy hambit görögsalival pl. és készen is vagyunk.

Hát, ennyit a beharangozóból - lássuk a medvét - és nem feledjük, kinek szurkolunk?

ITÁÁÁÁÁÁLIAAAAA!!!

...és, ha döntősök lesznek (nem is értem miért írtam oda, hogy "ha"...), akkor A Nagy Mérkőzést kizárólagosan valami helyi tengerparti városban fogom megnézni. Kocsiba be, kocsmába ki, pizza, bor, kiabálás, ünnepelés, éjszakai fürdőzés, alvás, reggel croissant, kapucsínó, mééég fürdés és haza. Ez alapvetés.

Ja, 2 éve volt egy 33szoros nyereményem... 200 Ft-ot tettem fel... igen, gutaütés. Idén szépítenem kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhajatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr992073359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása