Rakott mézespuszi
2012. november 14. írta: giglio

Rakott mézespuszi

...avagy hogyan és mire használható fel egy kis maradék mascarpone krém, mondjuk a Halloweenre készített félelmetes torta után. 

Vágjuk szét a puszikat és tegyük egy tál aljára.

Csináljunk egy puhító szmötyit tejből, nutellából (1 dl tej és egy jó nagy evőkanél nutella), egy csipetnyi fahéjból és azzal öntözzük meg a puszedlikat.

Rétegezzük szépen sorjában a krémmel és a legtetejére tegyük a legszebb puszedlit. Kell nekik egy éjszaka, hogy rendesen összecsókolózzanak.

Lehet, hogy lecserélem a karácsonyi tiramisut erre. Persze ezt önhatalmúlag nem tehetem meg, így egyeztetnem kell, hogy ne lincseljenek meg Szenteste :)

Szépséges és természetesen brutál finom.

Puszi1.jpg

Ismétlés - a jolly joker krém:

  • 250-es mascarpone
  • 200-as Meggle főzőtejszín (fontos, mert ez elég sűrű)
  • 5 ek cukor
  • 1 zacsi vaníliás

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhajatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr414907227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása